KONYA / BEYŞEHİR - Beyşehir Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuz konferans salonunda 20 Mart günü  düzenlenen Gaziler Günü etkinliğine Türkiye Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Gazi Ahmet Taşkın ve Gazi Ahmet Göçmen konuşmacı olarak katıldılar. Kendilerine teşekkürü borç biliriz.

Ock

Okulumuzda 2020 yılından beri yapılmakta olan robotik kodlama çalışmalarında ürünler ortaya çıkmaya başladı. Üç boyutlu yazıcı ile tasarlanan ürünler öğrencilerin hazırladığı kodlama çalısmaları ile birleştirilerek sergiye hazır hale getirildi.

Ara

Okulumuzda düzenlenen "Bilen oturur etkinliği" resimleri için tıklayınız...

Ara

Okulumuz öğrencilerinin ilçemizde bulunan Tarihi Eşrefoğlu Camisine yapmış oldukları geziden fotoğraflar için tıklayınız.

Ara

Okulumuz ingilizce öğretmenlerinden Özlem AKKAYA E- Twinning proje çalışmaları kapsamında  "English on Board "isimli projeye başlamıştır. Projenin amacı oyunlarla ingilizce eğitimini eğlenceli hale getirmek farklı ülke ve şehirlerden öğrencilerle işbirliği yapmaktır. Proje Türkiye 'den 4 , Gürcüstan'dan 1, Sırbistan'dan 1,Kuzey Makedonyadan 1 öğretmen ve onlarca öğrenciyle birlikte yürütülecektir.Proje Aralık ayında başlayıp Mayıs ayında sona erecektir.

SULTAN FIRTINA VE ÖZLEM KULCU İŞBİRLİĞİYLE  YENİ   PROJEMİZ

Okulumuz İngilizce öğretmeni ve eTwinning koordinatörü Sultan Fırtına  ve Almanca öğretmeni Özlem Kulcu' nun   eTwinning Kulübü çalışmaları kapsamında Avrupa ortaklı "The  Glocal  Deterioration On  Nature" projesine katılmışlardır.Küresel bozulma, hava kirliliği ve doğal afetlerle ilgilenen bir çevre projesidir. Öğrencilerimizin dünyadaki doğa sorunları hakkında farkındalığını arttırmayı amaçlıyor. Türkiye - Yunanistan ortaklı bir projedir. Okulumuz 11 E  sınıfından  Burak Efe  , 10 D sınıfından Kadir,10 B sınıfından Eren , 9B sınıfından Medet, Rümeysa, Berra Nur ve Gülşen yer almaktadır. Proje Ekim ayında başlamış olup Mart  ayı sonuna kadar  devam edecektir.

May

ARTIK OKULUMUZ PROJE OKULU OLMUŞTUR. ÖNÜMÜZDEKİ EĞİTİM YILINDAN İTİBAREN LGS SINAVI İLE ÖĞRENCİ KABUL EDECEĞİZ. ÜLKEMİZE HAYIRLI OLMASI DİLEĞİYLE.

Tercih klavuzundaki kodumuz 69668 ‘dir.